Hatteteater for børn i Frørup Kirke

På søndag den 11. februar kl. 14.30 er der et børnearrangement i Frørup Kirke.

– Tag vennerne med, sæt hatten på hovedet og vær måske med i forestillingen, når historiefortæller Asger Rasmussen fra det århusianske børneteater HonningBanden præsenterer en unik forestilling med børn i hovedrollerne, opfordrer Charlotte Ljunstrøm fra Menighedrådet.

Mange hatte

På scenen hænger 20 forskellige hatte. En gruppe børn fra publikum inviteres op på scenen.
Her vælger de hver sin hat og en rolle, som de synes passer til lige netop den hat. Så kan forestillingen begynde.

Med hjælp fra publikum og børnene på scenen opstår den ene vanvittige historie efter den anden, når historiefortælleren improviserer sjove teaterstykker med udgangspunkt i børnenes roller. Og der er nye børn og nye roller med i hver historie.

Børnene kan opleve drager, hekse, feer, trolde, prinser, prinsesser, spøgelser, tyve, mariehøns, edderkopper, løver, trolde, soldater, politibetjente, riddere, rockere, krokodiller, rummænd, landmænd og fine damer. I nye forklædninger og samarbejde på tværs af køn, alder og rollevalg, men med respekt for det enkelte barns grænser.

Det er overraskende, poetisk, fantasifuldt, somme tider lidt uhyggeligt, men altid morsomt og underholdende.

Hatteteater er kreativ teaterleg for og med børn i alderen 3-10 år, men det er sjovt at overvære for både ældre søskende, forældre og alle andre med hang til teater med grinegaranti.

– Så vi håber, vi ses til en hyggelig eftermiddag i Frørup Kirke søndag 11. februar, kl. 14.30. Bagefter vil der være kaffe, saftevand og fastelavnsboller, fortæller Charlotte.

Se også