Sønderjyske henter kantspiller Tobias Klysner i Randers FC

Tobias Klysner har fået trøje nummer 32.

Sønderjyske Fodbold henter nyt blod til offensiven og forstærker sig med tilgangen af Tobias Klysner, der bliver hentet i Randers FC med omgående virkning.

Den 22-årige kantspiller har underskrevet en aftale med Sønderjyske Fodbold, der løber frem til sommeren 2027.

Trods sin relativt unge alder er det en ganske erfaren spiller, der tilslutter sig truppen i Sønderjylland. Tobias Klysner er noteret for 121 førsteholdskampe i Randers FC – heraf er de 99 i Superligaen. I efteråret 2023 var han udlejet til norske Aalesunds Fotballklubb.

Kantspilleren har fået sin fodboldopdragelse i Randers, hvor han som 19-årig blev belønnet med en fireårig kontrakt, men nu skal udviklingen altså fortsætte i Sønderjyske Fodbold.

Bevægelig kantspiller

Sportschef Casper Daather glæder sig over tilgangen af Tobias Klysner.

– Vi er meget glade for, at vi med tilgangen af Tobias Klysner kan polstre vores i forvejen meget stærke offensiv. Vi får i Klysner en meget bevægelig kantspiller, der har en voldsom fysisk pakke. Han er intens i presspillet, han kan løbe dybt, og han kan både angribe og forsvare, og han har det udtryk og den ærgerrighed, vi ønsker fra vores spillere, siger Casper Daather.

Vi skal i Superligaen

– Jeg ser frem til at spille på Sydbank Park og møde alle fansene, siger Tobias Klysner.

– Vi går et spændende forår i møde i NordicBet Ligaen, hvor vi skal forsøge at hente de point, der skal til, så vi kan rykke op i Superligaen til sommer, og forhåbentligt kan jeg være med til at bidrage til, at vi henter en masse sejre, siger Tobias Klysner.

Se også