Rundkørsel frem for dyr for underføring

Freddy Christensen er medlem af byrådet for de Konservative.

LÆSERBREV: Planerne om at bygge en dyr underføring under Tankedalsvej, Rute 25 lige uden for Kolding, har fået helt nye dimensioner.

Trafikstyrelsen har foretaget trafikmålinger på stedet med resultatet, at etableringen af en firesporet trafikmotorvej fra afkørsel 65 a Kolding til et punkt forbi til- og frakørselsvejen til det nye, store industriområde på Rute 25 bliver nødvendig, hvis de nuværende og kommende udfordringer skal løses.

Hermed har styrelsen også tilkendegivet, at den hidtil foreslåede løsning med kun en tosporet vej mellem motorvejen og de nye industriområder ikke er tilstrækkelig. Og netop på Tankedalsvej, kombineret med afkørsel 65a, er der allerede nu en trafikal fla-skehals, der dagligt skaber lange køer.

Og med de nye undersøgelser som baggrund foreslår jeg i byrådet, at vi stiller projektet med den dyre underføring i bero og i stedet for undersøger mulighederne for at placere en firesporet rundkørsel på stedet med den rundkørsel, vi allerede kender i den nordlige udkant af byen, som forbillede, hvor der er grene ud både til havnen, Bramdrupdam og til rundkørslen på Vejlevej med mere.

Freddy Christensen
Industrivej 14, Vamdrup
Konservativt byråds-
medlem i Kolding.

Se også