Aktivitetshuset kunne ikke finde en formand

Derfor indkaldes til en ekstra-ordinær generalforsamling.

Den tidligere formand for Aktivitetshusets brugerråd, Svend Damgaard, havde på forhånd meddelt, at han ikke ønskede at tage mere end et år som formand. Han er dog fortsat med i bestyrelsen. Her ses han ved huset på Storegade 3 i Lunderskov (Foto: sebro.press).

Brugerrådet for Aktivitetshuset i Lunderskov har besluttet at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling.

Formålet er simpelthen at få valgt en person, som kan være formand.

På den ordinære generalforsamling i februar blev der valgt fire medlemmer til brugerrådet og to suppleanter, sådan at brugerrådet består af i alt syv medlemmer og to suppleanter. Alligevel har det ikke været muligt for brugerrådet at konstituere sig med en formand.

Den hidtige formand, Svend Damgaard, havde i 2023 på forhånd sagt, at han kun ville tage et år.
Der er nu fundet en egnet kandidat til dette. Derfor håber bestyrelsen at få denne formandskandidat valgt ind i brugerrådet mandag den 8. april på generalforsamlingen kl. 9. Der er tale om en for-kvinde. Men navnet på vedkommende er endnu ikke oplyst.

Den hidtidige formand gennem 12 år, Ejnar Hansen, måtte trække sig som formand af helbredsmæssige grunde forud for generalforsamlingen i 2023.

Blandt aktiviteter, som Aktivitetshuset har tilbudt, er: Søndagsmiddage / fællespisning. Underholdning/sanggruppe/arrangementer. Foredrag/litteraturgruppe. Madlavning for mænd.Udflugter. Kortspil/bridge. Stolegymnastik. Selvtræning i Multicenter Lunderskov.

Se også