Christiansfeld Idrætsforening fejrer 100 års fødselsdag

Birgitte Kjems Vester er formand for Christiansfeld Idrætsforening.

Christiansfeld Idrætsforening fejrer 100-års jubilæum med en palet af aktiviteter.

At fejre 100 år tilkommer ikke alle foreninger. Derfor er ikke uden stolthed, at det sker i Christiansfeld Idrætsforening.

Det hele startede den 11. april 1924, hvor Christiansfeld Idrætsforening officielt blev stiftet efter en opsplitning af den eksisterende forening, som havde eksisteret siden 1906.

Derfor sættes fejringen i gang med en officiel reception i Cuben i Christiansfeld torsdag den 11. april kl 17.00. Jubilæet vil derefter blive fejret med væld af forskellige aktiviteter indtil den 1. juni, hvor det afsluttes med en stor medlemsfest.

1900 medlemmer

– Vi glæder os til at vise, at vi har en super aktiv forening med en bred palet af aktiviteter, og vi håber at få stor opbakning til de mange arrangementer, vi har planlagt over de næste uger, fortæller formand for Christiansfeld Idrætsforening, Birgitte Kjems Vester.

– Vi har ca 1900 medlemmer, og vi håber at se hver og en, samt mange flere, til aktiviteterne, hvor et af højdepunkterne, ud over de allerede nævnte, er en fodboldkamp den 17. maj, hvor CIF spiller mod Oldboys landsholdet, en ekstra sjov ”Sjov lørdag” den 4. maj for alle børn, krolf gadeturnering den 25. april, ”lav rekorder med badminton” den 13. maj eller et af de andre af de i alt 17 arrangementer, der er planlagt, fortsætter Birgitte Kjems Vester.

Opdateret Jubilæumsskrift

Ved CIF’s 75 års jubilæum i 1999 blev der udgivet et jubilæumsskrift. Dette har foreningen fået suppleret med de sidste 25 år, og er nu blevet husstandsomdelt i Christiansfeld by og omegn.

Jubilæumsskriftet giver et godt indblik i trenden af aktiviteter gennem de sidste 100 år.
Programmet for de mange aktiviteter kan findes på CIF’s hjemmeside www.christianfeldif.dk/100-års-Jubilæum.

Gaveønsker: Bidrag til Christiansfeld Multipark

Når en 100-årig bliver spurgt om gaveønsker, så er det begrænset, hvad man reelt har brug for.
Dog har foreningen tre ønsker:

– Da vi arbejder på at få etableret Christiansfeld Multipark, som skal bestå af excellente udendørsfaciliteter rundt om Cuben, er vores ønsker: Små, store og meget store økonomiske bidrag til dette projekt. slutter Birgitte Vester.

Se også