Højskoleelever blev sendt på blaffereventyr

Tre elever fra Rødding Højskole var før påske en tur gennem Christiansfeld. De besøgte bl.a. Christiansfeld Avis og har efterfølgende skrevet denne artikel:

Blaffere løs i Christiansfeld

”Har du fornyelig set en øget mængde af unge mennesker i vejkanten med tomlen i vejret, så er det meget muligt, det har været elever fra Rødding Højskole.

I påsken tog de nemlig ud at blaffe uden en krone på lommen. På to dage tomlede eleverne sig rundt i Danmark, og mange lagde naturligvis vejen forbi de sønderjyske byer. Heriblandt Anna, Tsuyoshi og Elisabeth, som tilbragte en stor del af turen i Christiansfeld. Her var en af opgaverne, at de skulle skaffe nogle af de berygtede honningkager og dele dem med lokale. Det blev heldigvis fuldført ved hjælp af de søde bagere fra Honningkagehuset og en håndfuld lækkersultne Christiansfeldborgere.

De tre unge højskoleelever Anna, Tsuyoshi og Elisabeth
sammen med Ingrid fra plejehjemmet, som gav dem et lift. til Rødding Højskole, hvor de går.

Derudover var de forbi plejehjemmet Kongebrocentret, hvor de pudsede vinduer for en række af beboerne og sang sange fra Højskolesangbogen.

De var endda så heldige at få et lift hjem til Rødding af Ingrid, som er frivillig på plejehjemmet. Stod det til de tre unge, er det helt sikkert ikke sidste gang, de stikker tomlen i vejret eller lægger vejen forbi Christiansfeld.”

Anna, Tsuyoshi og Elisabeth

Se også