Badehotellet hænges ud for Dancenters problemer

Dancenter ejer ikke det historiske badehotel i Hejlsminde.

TV2 Østjylland har bragt en historie om Irene Kristensen fra Hammel, som havde glædet sig meget til at tage på påskeferie med sin familie på Hejlsminde Badehotel.

Ferien havde hun book-et gennem Dancenter, og børnefamilien havde specielt glædet sig til badelandet. Men desværre havde Dancenter – ifølge kunden – ikke gjort opmærksom på, at badelandet var lukket og under reparation på grund af skader ved stormflods-oversvømmelsen.

Artiklen med den skuffede og vrede Irene Kristensen er nu gået viralt på Facebook. Det rammer desvære også det lokale badehotel, som er helt uskyldig i fadæsen.

Ganske vist har Dancenter lejet sig ind i bygningen med kontor, og de fleste af de 24 lejligheder udlejes da også gennem Dancenter. Men ejerne er ikke skyld i de problemer, som Dancenter for tiden er ramt af. I pressen bringes der løbende historier om utilfredse Dancenter-kunder, og det skader ikke blot Badehotellet, men de mange lokale sommerhusejere, som har udlejet deres huse gennem Dancenter.

Det 60-årige danske sommerhusudlejnings-bureau Dancenter blev i 2019 solgt til den indiske Oyo-kæde, som omsætter for milliarder i hele verden. Efter at den danske direktør er blevet udskiftet, har der været en række problemer med kundeservicen, som de lokale danske medarbejdere er uden skyld i.

Se også