Lokal IT-virksomhed blev i Vamdrup og vil gerne have bofæller

IT-virksomheden Madsen Consult ApS købte i 2023 erhvervsbygningen på Pantonevej 2. genopstået som ”P2Vamdrup”

IT-virksomheden Madsen Consult ApS købte i 2023 erhvervsbygningen på Pantonevej 2 i Vamdrup, som nu er genopstået som ”P2Vamdrup”.

Den meget synligt beliggende bygning i rundkørslen ved indkørslen til Vamdrup Nord har siden fået en mærkbar overhaling både inde og ude.

Kontorer og lager er bygget om, og nu vil man gerne leje de resterende lokaler i P2Vamdrup ud.

– Vi er en lokalt forankret virksomhed med mange kunder – ikke blot i Vamdrup, men i hele Syd- og Sønderjylland. Vi lejede os ind på Pantonevej 2 i 2019, og da bygningen blev sat til salg, var vi enige om at blive her i byen, som ligger centralt i det område, der har givet næring til Madsen Consults vækst. Nu mangler vi blot lidt flere erhvervskolleger, for at ”mission P2Vamdrup” er en fuldendt succes, siger Johnny Rechnagel, som sammen med Ole Madsen er indehaver af Madsen Consult.

Forskønnelsespris

Pantonevej 2 er et stykke nyere lokal erhvervshistorie. 1.500 kvadratmeter lager og kontor opført i 1991 af Andreas Schou som domicil for A/S Schou Trykfarver.

Bygningen blev i 1992 hædret med Vamdrup Kommunes Forskønnelsespris.

– Andreas Schous arkitekt gav huset et særligt æstetisk touch, da det blev tegnet, og for Ole og jeg betyder det meget, at huset er en smuk ramme om en del af det livskraftige erhvervsliv, som Vamdrup rummer. For tiden er der foruden os allerede flere lejere i huset til både lager og kontor. Men der er plads til flere, og P2Vamdrup kan tilbyde et godt fællesskab virksomhederne imellem. Vi mødes tit til frokost sammen i husets fælles, centrale køkken, og man er aldrig længere væk end et bank på døren til nabovirksomheden, hvis en god ide skal vendes, eller en udfordring løses, siger Johnny Rechnagel.

Leverer IT

Madsen Consult ApS blev etableret i 2007 af Ole Madsen, og i år har han og Johnny Rechnagel 10-års jubilæum sammen – de seneste to år med Johnny Rechnagel som medejer.

Madsen Consult leverer IT til erhverv – rådgivning om og drift af IT-installationer hos mindre og mellemstore virksomheder samt daglig bruger-support.

– Virksomheden har tre fastansatte og udvider med yderligere 1-2 medarbejdere i 2024.

En af de større kunder er genboen Dansk Auto Logik, som Madsen Consult har et tæt samarbejde med.

Se også