Stepping holder sommeruge i uge 24

Hospitalsklovnene arrangerer igen et klovneløb ved byfesten i Stepping.

I uge 24 den 10.-15. juni holder landsbyen Stepping sin årlige sommeruge igen.

– Det bliver endnu et år med en masse aktiviteter på programmet, lover Nicklas Jensen.

Man kan bl.a. prøve Evotag, som er et udendørs computerspil. Rammen for spillet bliver i byens nærliggende skovområde, hvor byens natur- og idræts-børnehus også har base i løbet af foråret og sommeren.

Udover det nye tiltag vil der være sommersang under Egen, kagebord, Nerf gun-kamp, danske hospitalsklovne arrangerer et klovneløb og for de motorglade er der ”vis din kværn frem”.

Fodboldkampe

Der bliver rundboldkamp mellem friskolens ansatte og eleverne fra 7-9 klasse. Der bliver fodboldkampe, bl.a. mellem byens frivillige brandværn og et surprisehold.

Der bliver hoppepuder, børnebrandøvelse med bl.a. leg og sjov i skum og andet sjov, som byens frivillige brandmænd står for. Og for dem, der kunne tænke sig at prøve Krolf, er der også mulighed for det.
Og så er der hyggelig fællesspisning.

– Det bliver en uge med gang i den og en masse aktiviteter og underholdning for både store og små, unge som gamle. Der vil være tilmelding til få af aktiviteterne bl.a. Evotag, klovneløb, fodboldkamp og fællesspisning, fortæller Nicklas Jensen.

Man kan følge med på Stepping.dk, hvor hele programmet er til at finde, og hvor man kan tilmelde sig de aktiviteter, som kræver tilmelding. Man kan også finde ”Stepping sommeruge” på Facebook.
Både de lokale beboere og gæster udefra er velkomne.

Stepping sogn har ca. 370 indbyggere rundt om en meget gammel middelalderkirke fra 1100 tallet. Stepping ligger ca. 10 km vest for Christiansfeld i den sydlige del af Kolding Kommune. Landsbyens tidligere folkeskole drives nu videre som lokal friskole.

Se også