Den ene Szocska-bror vil prøve noget nyt

De to Szocska-brødre, Peter og Attila, har hidtil kørt parløb, men efter 46 år vil Peter Szocska prøve noget nyt. Dog stadig indenfor gulvbelægning. Her ses de to Christiansfelder-brødre foran den hvide bygning på Kirkegårds Allé, som de har restaureret.

Efter 46 år som dedikeret gulvmand har Peter Szocska valgt at gå andre veje indenfor gulvverdenen.

46 års fysisk belastning sætter sine spor, og nu vil Peter Szocska bruge sine mange års erfaringer på en ny måde.

Det bliver som kørende gulvkonsulent med speciale i reklamationsopgaver. Han vil fremadrettet fungere som vurderingsmand på byggeprojekters gulvopgaver, og det glæder han sig meget til.

Den anden bror, Attila, kører gulvfirmaet i den ikoniske hvide bygning på Kirkegårds Allé videre som hidtil. Da brødrene også kommer til at samarbejde i den nye konstellation, er det egentlig kun ejerforholdene i Szocska Living, der ændrer sig.

I den forbindelse rydder huset op deres fælles varelager på lageradressen Favstrupvej 30 udenfor Christiansfeld.

På onsdage, torsdage, fredage og lørdage vil man kunne møde firmaets folk på lageret og indhente gode priser på de restpartier, de har liggende.

Restsalget kører i juni måned med start nu på onsdag d. 12. juni, og der vil være besparelser på helt op til 70% på gulvbelægninger og andet tilbehør, fortæller Szocska Living. Åbningstiderne i juni bliver: onsdag-torsdag-fredag kl. 12-17 & lørdag kl. 9-12.

Se også