Fransk medalje til grænsemuseet

Søren Rasmussen overdrager marmorblokken med mindemedaljen til formanden for Genforenings- og Grænsemuseet, Kaj G. Nielsen, mens bestyrelsesmedlem Bent Kiil ser til.

Genforenings- og Grænsemuseet har fået overdraget en mindemedalje fra Den Sønderjyske Kirkegård i Frankrig:

Ved fejringen af 100-året for indvielsen af Den Sønderjyske Kirkegård i Braine i Frankrig overrakte Braines borgmester, Francois Rampelberg, en marmorblok med en mindemedalje indsat til Kolding Kommunes 2. viceborgmester, Søren Rasmussen.

Efter at have modtaget medaljen blev Søren Rasmussen og byrådsmedlem Hamlaoui Bahloul, der også repræsenterede Kolding Kommune, enige om, at det rigtige sted at placere den ville være på Genforenings- og Grænsemuseet.

Lørdag den 22. juni overrakte Søren Rasmussen så medaljen til formanden for Genforenings- og Grænsemuseet, Kaj G. Nielsen, og bestyrelsesmedlem Bent Kiil, der nu føjer den til museets interessante udstilling om 1. Verdenskrig og Den Sønderjyske Kirkegård.

Se også