Plads til flere stande på torvet

– Vi vil gerne have flere stande på torvet de fire første onsdage i juli, siger Hans Mailand.

De første fire onsdage i juli holder Christiansfeld Handelsstand kræmmermarked på Prætoriustorvet bag hotellet i Christiansfeld.

Og der er fortsat plads til flere, fortæller formanden, gartner Hans Mailand.

– Vi har onsdagsmarked i Christiansfeld de første fire onsdage i juli: Onsdag den 3., onsdag den 10., onsdag den 17. og onsdag den 24. juli.

Og der er stadig mulighed for stande på onsdagsmarkederne. De kan bestilles ved pladsmand Troels Lund, telefon 61616290 eller mail: troldlund@gmail.com, oplyser Hans Mailand, der også selv gerne vejleder interesserede.

Onsdagsmarkederne foregår fra klokken 9 til 15. Her kan børn og voksne faldbyde alt, hvad de vil.
En standplads koster kun 200 kr., så det er også en god idé for børn at lave en stand, hvor de kan sælge deres brugte legetøj eller andre ting.

Normalt er der kræmmermarked alle onsdage i juli. Men i år kommer den sidste onsdag, den 31. juli, for tæt på forberedelserne til vinfestivallen. Så det er altså kun de første fire onsdage, der er kræmmermarked på torvet.

Planer om et høstmarked i september

– Vi er også ved at planlægge et Efterårsmarked en fredag-lørdag i september. Er der nogen, der vil byde ind med hjælp eller med underholdning til god pris, besøg af veteranbiler eller traktorer eller andet, så skriv eller ring til mig, opfordrer Hans Mailand, der håber, det vil være muligt at holde et hyggeligt høstmarked i efteråret.

Se også