Bevar vores væresteder og aktivitetshuse!

LÆSERBREV:

Kære medborgere,

Den 12. august står vi overfor en vigtig begivenhed i vores lokalsamfund. En demonstration vil finde sted for at bevare vores væresteder og aktivitetshuse – steder, der spiller en afgørende rolle for mange af vores medborgeres dagligdag og trivsel.

Det er med stor bekymring, at vi ser et flertal i byrådet lægge op til at lukke disse vitale institutioner.
På trods af at kommunens økonomi er god, og at serviceloftet ikke er nået, er der stadig planer om nedskæringer, som vil ramme de mest sårbare i vores samfund. Disse væresteder og aktivitetshuse er ikke bare bygninger; de er hjerteblodet i vores lokalsamfund, hvor mennesker mødes, deltager i meningsfulde aktiviteter og finder støtte og fællesskab.

Vi må stå sammen for at sikre, at vores kommune forbliver et sted, hvor alle har mulighed for at deltage i fællesskabet. Det er uacceptabelt, at besparelser skal gå ud over de steder, der gør en forskel for så mange mennesker. Vores ældre, vores unge og alle derimellem, der bruger disse faciliteter, fortjener bedre.

Lad os vise byrådet, at vi ikke vil acceptere denne form for nedskæringer. Vi opfordrer alle til at deltage i demonstrationen den 12. august og vise deres støtte for bevarelsen af vores væresteder og aktivitetshuse. Din stemme kan gøre en forskel. Sammen kan vi sikre, at vores lokalsamfund forbliver stærkt og inkluderende for alle.

Mød op og vær en del af bevægelsen for at bevare det, der gør vores by unik og levende.

Gunner Nielsen
Dansk Folkeparti
kolding@df.dk
Telefon 20 14 92 36

Se også