Kæmp for alt, hvad du har kært

LÆSERBREV:

Kampen for aktivitetshusene er forbi. Protester, demonstrationer, underskrifter m.v. virkede. Men straks er der nye besparelser under opsejling. Ikke fordi det er nødvendigt, men fordi flertallet så gerne vil have penge til såkaldt ”nye tiltag”.

SF’s formand, Lis Ravn Ebbesen, har meddelt, at SF fortsætter den linje, som Villy Søvndal stod for. Så vi kan forvente en fortsat strøm af hårde angreb på de mennesker, som har brug for hjælp.

Denne gang har Byrådets flertal fundet ud af, at fremtidens ældre kan klare sig med 75% af den hjælp, der tilbydes i dag. Nu har samme flertal jo bl.a. sørget for, at man ikke engang kan få støvsuget, så hvor ringe forestiller de sig mon, at hjælpen skal være?

De har fundet ud af, at vi har en god sygepleje i Kolding Kommune, så nu er der forslag om at forringe den.
De har også fået øje på, at vi i Kolding har et fantastisk godt skoletilbud til børn med autisme. Et tilbud, som er så godt, at det har gjort en ubeskrivelig positiv forskel for børnene og deres forældre. Ligesom med sygeplejen er det virkelig noget, vi kan være stolte af i Kolding, en sand perle. Så det vil de naturligvis også spare i stykker.

Nu kommer forslagene i høring frem til den 9. september, og jeg håber, at rigtigt mange vil sige fra overfor de gale tanker. Jeg og Dansk Folkeparti vil gøre vores bedste for at forhindre, de bliver gennemført.

Søren Rasmussen
Gruppeformand for Dansk Folkeparti i
Kolding Byråd
Primulavej 7
6000 Kolding

Se også