Det var ikke et SF-forslag

Lis Ravn Ebbesen

LÆSERBREV:

Selvfølgelig lukker SF ikke lokale aktivitetshuse.

Det har været SF’s holdning, siden vi hørte om rapporten. Den blev samtidig med demonstrationen præsenteret for byrådet. Efterfølgende meddelte borgmesteren: Ingen i byrådet ville lukke aktivitetshuse uden for 6000 Kolding.

Dog skal der ses på aktivitetscentrene i 6000 Kolding, som ligger tættere og for nogles vedkommende har en meget dyr husleje. I SF kæmper vi for, at der for de 2 steder Toften og Midtgården, findes en løsning.
Jeg deltog i demonstrationen, og jeg synes, det er flot, at så mange var mødt op.

Når man kæmper, er det vigtigt, at det sker på et oplyst grundlag.

Ved budgetforhandlingerne sidste år foreslog forvaltningen, at der blev sat analyser i gang på 17 områder.
Derfor er det helt og aldeles usandt, når der har været påstande i pressen om, at det var et SF forslag.
De, der påstår det, spreder rygter. De var ikke til stede i forhandlingslokalet.

Den slags påstande har kun et formål: at skabe mistillid.

Det har også været påstået, at det hele var meget bedre, da jeg repræsenterede SF. Tusind tak for rosen. Men sandheden er, at kommunens økonomi dengang var mindre stram. Prøv og kig til nabokommunerne, så kan I se, at jeg har ret.

Resultat skabes altid kun ved at skaffe sig et flertal. Det er SFs måde at arbejde på. Flertal skabes ikke ved udenfor at råbe af de andre partier.

De rummelige stærke fællesskaber i by og på land og værestederne, drevet af frivillige organisationer, der alle er åbnet af SF, har vi altid kæmpet for at bevare. Det er SF’s kerneværdier.

Jeg kan forsikre jer om, at den linje stadig gælder i byrådsgruppen med Iben Lehmann Rasmussen som gruppeformand, akkurat som den gjorde i Villys og i min tid. Demonstration eller ingen demonstration.
At påstå andet om SF, er vildledning og manipulation. Det synes jeg, at I skulle vide.

Lis Ravn Ebbesen,
Formand for SF,
Lindealle 18, Kolding.

Se også