Slesvigske Musikkorps spiller til æblekagefest

Christoffer Brodersen er solist og har medvirket i en lang række musicals.

Så er der igen udsigt til den årlige æblekagefest med store musikalske oplevelser for seniorerne, når Slesvigske Musikkorps spiller i Cuben den 17. september.

– Vi er sikre på, de 16 professionelle musikere nok skal levere varen. De er så klar og glæder sig til at komme til Christiansfeld med det sprudlende humør og de musiske evner, vi kender dem for, siger Karen Margrethe Simonsen fra SMUK-udvalget.

Solisten fra Gråsten

I år får Slesvigske Musikkorps hjælp af en solist, nemlig Christoffer Brodersen. Han er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals; Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You.

I det sønderjyske har Christoffer især gjort sig bemærket som solist ved ’En Søndag På Als’ samt ved talrige koncerter i samarbejde med bl.a. Slesvigske Musikkorps (i daglige tale kaldet SMUK).

I perioden 2007 – 2013 var Christoffer medlem af vokalgruppen Basix og turnerede i Europa, Asien og USA. Sammen med vennen Mark Dixon har han duoen ”Mark & Christoffer”. Siden duoens dannelse i Sønderborg i 1999 har vennerne turneret de danske landeveje tynde. Især deres julekoncerter er et stort tilløbsstykke. Christoffer er i dag freelance sanger og skuespiller, bosiddende i København.

For alle over 60

– Alle 60+ er velkomne, uanset om man er rask og rørig, gangbesværet, dement eller på anden vis udfordret af lidt sygdom og svagelighed, siger Karen Margrethe Simonsen.

– Kørestole er som sædvanlig ingen hindring, blot er det nødvendigt, at man er selvhjulpen, evt. i følgeskab med en pårørende. Vi er alle sammen om glæden ved musikken, siger Karen Margrethe Simonsen.

Hun opfordrer læserne til at skynde sig at købe billetter. Billetterne kan købes hos Bager Jørgensen, Gittes Mode, Martensens boghandel, Donslund – eller hos Inger på Krolf-banen.

Se også