Molle: Boliger i Sjølund er udsat pga. fodfejl i forvaltningen

Molle Lykke Nielsen

LÆSERBREV: Lokalplanen for 16 nye boliger på Sjølundgade overfor Brugsen i Sjølund, er desværre blevet bremset af Planklagenævnet, til stor ærgrelse for entreprenøren og de borgere, der har meldt sig i køen til de nye lejeboliger i byen, hvor livet er levet igennem mange år.

Desværre er projektet udsat pga. en fodfejl fra forvaltningens side, omkring redegørelsen om Danish Agros eventuelle støj og lugtgener i området.

Arbejdet skal nu igennem en ny omgang i forvaltningen, med udredning af Danish Agros udledninger af støj og støv, der så skal sendes ud i ny høring, og dette arbejde vil tage op mod 9 måneder ekstra fra nu af.
Som udvalgsmedlem i Plan- og teknikudvalget samt Natur-, Klima- og Miljøudvalget, har jeg bedt om en redegørelse omkring Planklagenævnets afgørelse, der er kommet på grund af en klage fra en borger i høringsperioden.

Jeg mener oplysningerne bør frem i offentligheden og at planarbejdet fra kommunens side bliver gennemført på redelig vis, i respekt for borgerne og til gavn for de lokale entreprenører, der ønsker at udvikle landsbyen Sjølund med lejeboliger, til gavn for lokalområdet.

Her en illustration i fugleperspektiv over den planlagte bebyggelse i Sjølund, som nu er udsat pga. fodfejl i forvaltningen. (Foto: Fra Kolding Kommune Plan og Teknik)

Molle Lykke Nielsen
Byrådsmedlem for Dansk Folkeparti
Mosegyde 11, 6094 Hejls

Se også