Udrykning til nyt bosted i Vamdrup

VAMDRUP: Sidste torsdag aften (17. 02. 22/ ved 21-tiden fandt der en større udrykning sted med nødbehandlere fra den lokale brandstation, politi og ambulance til en adresse på Nagbølvej i Vamdrup.

Ejendommen på den pågældende adresse er, efter hvad avisen erfarer for nylig indrettet som bosted for unge med problemer.
Politiet har valgt ikke at oplyse noget officielt om, hvad der var galt den pågældende aften på ejendommen, siden der var brug for akut hjælp fra politiet og redningsfolk.
Men det er spottet, at politiet har vist – eller viser – den pågældende ejendom – stor interesse. I løbet af fredagen blev der således spottet politi i og ved ejendommen på Nagbølvej. /bro
Politiet har valgt ikke at oplyse noget officielt om, hvad der var galt den pågældende aften på ejendommen, siden der var brug for akut hjælp fra politie og redningsfolk.
Men det er spottet, at politiet har vist – eller viser – den pågældende ejendom – stor interesse. I løbet af fredagen blev der således spottet politi i og ved ejendommen på Nagbølvej.
/bro

Se også