Krolfklub starter op med ny sæson


LUNDERSKOV: For alle interesserede starter Lunderskov Krolfklub sæsonen tirsdag den 13. april på banen bag Lunderskov Hallen.

I den anledning skriver Sonja Jensen fra krolfklubben i en pressemeddelelse:

»Som det er bekendt for alle medlemmer, startede vi spillet mandag den 1. marts 2020 med at spille mandag formiddag og torsdag eftermiddag.

Det viste sig at være et godt initiativ. Årstiden og temperaturen taget i betragtning, var og er fremmødet flot og stabilt. Alle fremmødte har, på bedste vis, overholdt regler om hånd-sprit og afstand, det er virkelig glædeligt og gør alt sjovere og nemmere for alle. Blot det at foretage sig noget, man har det godt med, giver noget positivt til hverdagen. Når der fokuseres på det, som giver glæde, bliver alting nemmere, så enkelt er det.

Hvad den kommende sæson præcist vil byde på, må vi tage hen ad vejen. Et er dog sikkert: Vi vil spille alt, hvad der er mulighed for inden for de til enhver tid gældende regler.

Der vil blive arrangeret klubmesterskaber, som sædvanligt, og tusmørkekrolf. Hvorimod arrangementet, Åbne Baner, ikke afholdes.

Vi vil derfor opfordre alle, med interesse for at lære spillet at kende, til at møde op på vore annoncerede træningsdage/-aftener. Der kan, som altid, lånes kølle og kugle i en startperiode. Husk: Krolf for hyggens skyld og det gode samvær med andre spillere«, skriver Sonja Jensen på vegne af Lunderskov Krolfklub.  /bro

Se også