Stor vækst i tennis i Lunderskov

Tennis er blevet populært i Lunderskov-området.

Lunderskov Tennisklub er fra 2019 til 2020 vokset fra 32 medlemmer til 87!

Dermed er klubben blandt de 15 bedst voksende i Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis.

Lunderskov er nr. 12.

Det svarer til en medlemsvækst på 172 procent. 

»Det er en rigtig flot medlemsfremgang, som de sidste år kunne fremvises i Lunderskov. Med meget overkommelige kontingentpriser beviser Lunderskov, at tennis ikke behøver at være en dyr sport at dyrke. Det bliver spændende at se, om udviklingen fortsætter,« siger idrætsansvarlig i DGI Tennis, Jesper Munk.

Formand for klubben er Jens Raaholdt.

Væksten i dansk tennis begrænser sig ikke til de 15 klubber. Det samlede medlemstal i danske tennisklubber under Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis steg med mere end 10.000 medlemmer til 85.501 i 2020.

Det er fjerde år i træk, at tennissporten oplever øget medlemstilslutning. Medlemstallet er det højeste siden 2003.

Henri.

Se også