Musikfest samlede flere hundrede

De voksne hyggede sig. (Foto: sebro-press).

Af Svend Erik Brodersen
journalist (DJ)

LUNDERSKOV: Et arrangement søndag eftermiddag og aften under titlen Musik i Lunderskov blev et sandt tilløbsstykke og en stor succes.

Folk i alle aldre fra hele byen strømmede til plænen ved Lunderskov Hallen for at hygge sig sammen – og med andre – og for at høre god musik.

Der var rigtig folkefest stemning på plænen ved hallen. Var der ikke plads ved borde og stole, så slog folk sig bare ned tilfældige steder på plænen. Og det var sammen med familie, venner og naboer – og måske i nærheden af nogen man slet ikke kendte – før søndag.

Vejret var fint
– succesen var i hus.

Under vores besøg talte vi med flere forskellige. De mange tilhørere var en pæn blanding af »gamle« fastboende i byen og nye tilflyttere. Og så var der rigtig mange børnefamilier. Arrangørerne havde også i stor udstrækning sørget for god underholdning netop til børnene. Vi anslår, at arrangementet havde samlet i omegnen af et par hundrede glade mennesker – eller endnu flere!

Musikken blev leveret på mesterligvis af bandet »Hit it Live«, som serverede musik og sang passede både ind til både børnenes og de voksnes behov.

Det var et såkaldt gratis arrangement, som Lunderskov Handels- Håndværker og Industriforening stod bag i samarbejde med Lunderskov Lokalråd. 

Arrangementet var støttet af kommunen med øremærkede midler til at sætte liv i byen og gaderne efter corona nedlukninger. Og det virkede helt efter formålet. Der var virkelig liv i byen.

Se også