Ægtepar fra Lunderskov bag succes med modeltogsmesse

Masser af besøgende til modeljernbanemessen i Arena Syd i Vamdrup.

Glade og tilfredse arrangører, John og Joan Ferslev, her lynskudt til i linsen ved deres stand i Arena Syd. (Foto: sebro-press).

Af Svend Erik Brodersen

LUNDERESKOV: Det er ægteparret John og Joan Ferslev på Rolykkevej ved Lunderskov, der står bag de store modeltogsmesser og udstillinger i Arena i Vamdrup Syd.

I den forløbne weekend valfartede ikke færre end 700 modelbane-nørder til messe i Vamdrup. Og det var med at komme først til mølle for at få fingre i de bedste ting. Bare en time efter åbningen var der solgt ca. 400 indgangsbilletter!

De besøgende kom fra stort set det meste af landet for enten at købe modeltog eller modelbiler – eller måske blot for se på, hvad der var på markedet efter corana’en.

Og der var nok at købe og kikke på. Det bugnede med salgsstande fyldt op helt ud til kanterne primært med modeltog og modelbiler, samt det tilbehør som hører sig til:

– Det er sjette gang, vi laver modeltogsmesse her i Arena Syd, lød det fra John og Joan Ferslev, mens de sad ved deres egen salgsstand. Det store fremmøde gav dem smil på læberne.

Købelysten var også stor. Der blev båret pakker og poser ud fra hallen i stor stil:

– Arena Syd er ideelt til arrangementer af den slags. Der er god plads til både sælgere, udstillere og købere. Og der er også rigtig gode parkerings-muligheder.

Også »sælgerne« synes at være tilfredse:

– Ja, vi har solgt rigtigt godt i dag, og det er dejligt lød det fra en af dem.

Der var også lokale fremme med salgsstande og udstillinger. Foruden arrangørparret, John og Joan Ferslev, var Jernbaneklubben af 2002, som er hjemmehørende på Kongeåmuseet i Vamdrup, med. Også modeltogsmanden Tommy Lass fra Vamdrup var repræsenteret. Det samme var parret Bente og Lars Andersen fra Lunderskov.

Ud over de mange salgsstande var der også flotte udstillingsanlæg, hvor der futtede modeltog rundt med lyd på. Og det var i alle størrelser fra 32 gange til 120 gange mindre end de rigtige tog. Her udstillede blandt andre Modul-sammenslutningen, som er hjemmehørende i Vejen/Gesten et flot rullende anlæg.

Se også