Konstituering: Eva Kjer Hansen er ikke tilfreds

Eva Kjer Hansen

KOMMUNALPOLITIK: Eva Kjer Hansen, spidskandidat for Venstre, synes ikke ved konstitueringen af det nye byråd, at flertallet i byrådet har taget særlig hensyn til hendes parti:

– Det har ikke været nemt for Venstre at komme i spil til de politiske formandsposter, men blot konstaterer, at Venstre har fået det i situationen opnåelige, siger hun til Jv.dk.

Derimod er de Radikales, Merete Due Paarup fra Jordrup og Birgitte Munk Grunnet (S), Vamdrup, tilfredse med deres positioner i det nye byråd – ikke mindst som formænd for de nye visionsudvalg.

– Vi kommer ikke til at kede os. Det er nogle betydningsfulde poster, vi har fået, siger den nye viceborgmester, Birgitte Munk Grunnet, der dog også erkender, at hun endnu er grøn i politisk sammenhæng:

– Men jeg vokser med opgaven, og en del af aftalen er også, at jeg skal være synlig som viceborgmester, siger Birgitte Munk Grunnet.

– Nu skal vi op i helikopterperspektivet og formulere helhedsplaner og strategier for eksempelvis grøn omstilling, vækst, iværksætteri, videregående uddannelser, masterplaner for byudviklingen og kultur som løftestang – og de strategier skal så eksekveres nede i de stående udvalg, lyder det fra Merete Due Paarup. /bro

 

Se også