Far fra Sjølund dømt for at spærre politiet for sin søn

SJØLUND: En 67-årig mand fra Sjølund har i Vestre Landsret fået stadfæstet en dom fra byretten, hvor han var fundet skyldig i at have været til fare for politiet under en biljagt på mandens søn.

Han blev fundet skyldig i at have været til fare for politiet, da han under en 20 kilometer lang politijagt på sin 24-årige søn i marts 2020 forsøgte at spærre en smal vej i Sjølund-området for en patruljebil under udrykning.
Politiet var i gang med en eftersætning af sønnen, og spærringen betød, at patruljebilen måtte foretage en pludselig og farlig undvigelsesmanøvre.
Mandens 24-årige søn er tidligere ved byretten fundet skyldig i vanvidskørsel, da han på motorcykel var stukket af fra politiet.
Sønnen blev fundet skyldig i at have kørt mindst 204 km/t på en landevejsstrækning med en fartgrænse på 80 kilometer i timen.
Med landsrettens domsafsigelse skal den 67-årige nu afsone 60 dage i fængsel, og han mister også retten til at føre motoriserede køretøjer i en periode på ét år fra den endelige dom, skriver jv.dk.
/bro

Se også