Kommunen vil takke de frivillige

Villy Søvndal, formand for Social- og Arbejdsmarkedudvalget.

KOMMUNEN: Kolding Kommune vil takke alle frivillige, som gør et stort ulønnet frivilligt arbejde i sociale foreninger og institutioner. Det sker i byrådssalen med uddeling af Frivilligbeviset 2022.

Det hedder fra Kolding Kommune, at foreningerne selv bestemmer, hvem der skal indstilles til priserne. Fristen for at indsende indstilling(er) er mandag den 2. maj 2022.

Selve overrækkelsen af frivilligbeviserne finder sted ved en reception i byrådssalen på Kolding Rådhus torsdag den 19. maj kl. 16.30. Her vil formand for Social – og Arbejdsmarkedsudvalget, Villy Søvndal, holde en tale og overrække beviserne.

Kolding Kommunes uddeling af frivilligbeviser er et arrangement, som sætter fede streger under, hvor vigtige de frivillige er i samfundet.

– Skulle der være brug for hjælp, eller at få afklarende spørgsmål besvaret – eller fx om en forening kan indstille frivillige til et frivilligbevis, er I velkomne til at kontakte mig, siger Cecilie Ebert Damm Pedersen fra Kolding Kommune. Hun kan træffes på tlf. 79 79 25 37. Der kan også hentes hjælp hos udviklingskonsulent for frivillighed og fællesskaber, Mette Winther Hauge på tlf. 30 89 72 74.
/bro

Se også