Nyt uheld i berygtet vejkryds ved Sjølund

Ulykkeskrydset på Vejstruprød Landevej, hvor der ofte sker uheld – fordi vigepligten ikke bliver overholdt. Foto: sebro-press

SJØLUND: Fredag morgen (18.03.22) gik det galt igen i det berygtede vejkryds, Vejstruprød Landvej – Søndergyde – Grønninghovedvej, syd for Sjølund.

To biler tørnede sammen, og to personer måtte køres til behandling for skader på Kolding Sygehus.

Og det er langt fra første gang, der er sket uheld netop i dette vejkryds. Det er ikke længe siden, der som omtalt her i avisen, også stødte to biler sammen, samme sted. Både den gang og i forbindelse med det seneste uheld i fredags angives årsagen at være, at involverede bilister ikke har overholdt deres vigepligt overfor trafikken på Vejstruprød Landevej, den ret befærdede landevej fra Vonsild via Hejlsminde til Haderslev.

Også brand i bil
Meldingen om færdselsuheldet indløb via 112 klokken 07.52. Men kun fem minutter senere indløb der på ny en 112-alarm fra stedet. Nu var der pludselig udbrudt brand i den ene af de involverede biler.

Derfor blev også TrekantBrand station Tyrstrup hurtigt tilkaldt. Tyrstrup Frivillige Brandværn mødte derfor frem med både brandbiler og redningsvogn.
Ilden blev hurtigt slukket – og ved branden kom der ingen mennesker til skade.
/bro

Se også