Næsten nyopført villa raseret af voldsom brand

Villaen på Gamstvej 40, som den ser ud efter branden. (Foto: sebro-press)

LUNDERSKOV/ANDST: Der udbrød torsdag middag en voldsom brand i en næsten nyopført i Villa på adressen Gamstvej 40.

Brandfolkene fra TrekantBrand station Lunderskov, blev torsdag middag (28.04) kaldt til assistance til folkene fra stationen Vejen. Der blev også tilkaldt hjælp fra stationen i Skodborg, og fra Kolding med en stigevogn.

Alarmen indløb via 112 kl. 12.15 til politiet. Men trods det store opbud af brandbiler og brandfolk lykkedes det ikke at redde villaen, som stort set udbrændte.

Der var ingen hjemme, da branden blev opdaget. Heldigvis kom ingen mennesker til skade – selv om nogle hunde, som befandt sig inde i bygningen, skulle reddes ud fra flammerne.
Voldsomme flammer gik igennem taget på den forholdsvis nybyggede 203 kvadratmeter store villa på Gamstvej. Slukningsarbejdet stod på i flere timer.

Røgen fra det brændende hus kunne ses på lang afstand.

Det lykkedes kun at redde en brand- og vandskadet underetage, samt at få fjernet nogle få effekter. Alt andet gik stort set op i flammer og røg. Det, der blev tilbage, var ødelagt af vand og sod. En ligeledes ret ny bygning med garager på samme grund gik fri af flammerne.

Syd- og Sønderjyllands Politi har endnu ikke meldt noget ud om årsagen til branden. Det menes, at den startede på husets første sal.

/sebro

Se også