Udstilling fortæller om Den Geografiske Haves grundlægger

Aksel Olsen – grundlæggeren af Geografisk Have i Kolding.

KOLDING: ”Plantepionerens Verden” blev åbnet med manér, da formanden for kommunens kulturudvalg Eva Kjer Hansen og Signe Rømer sammen for nylig åbnede udstillingen og plantede en kinesisk syren i Aksel Olsens have.

Direktør for Geografisk Have, Lene Holm, bød velkommen, hvorefter Eva Kjer Hansen fortalte om, hvad der er sket med Aksel Olsens hus, efter Kolding Kommune købte det. Hun ønskede desuden Geografisk Have tillykke med udstillingen.

Også Aksel Olsens barnebarn, Signe Rømer, fik ordet og fortalte om erindringer fra besøg hos sine bedsteforældre.

Eva Kjer Hansen og Signe Rømer plantede sammen en kinesisk syren som markering for dagen, og sangen: ”Påskeblomst, hvad vil du her” blev sunget af de fremmødte.

Udstillingen ”Plantepionerens Verden” fortæller om Aksel Olsens, grundlæggeren af Geografisk Have, liv og virke og kan opleves torsdage, fredage og lørdage fra kl. 12-15 i Geografisk Have i Kolding – foreløbig til en gang hen i juni.

Den flotte Rosengården er et yndet besøgssted for havens mange gæster.

/sebro

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.