920 deltog i festen for frivillige

FÆLLES:  920 seniorer var mødt frem, da Kolding Kommunes seniorudvalg forleden havde indbudt til frivillighedsfest i Sydbank Arena i Kolding. De mange seniorer kom fra omkring 80 forskellige foreninger rundt om i kommunen.

Der var velkomst, god mad og vin, sang og dans. Deltagerne fik de serveret en to retters menu, og til kaffen kunne de smage ‘Danmarks bedste romkugle’ fra Seest Bageri, og få en sving om til musik fra dansktop orkesteret Kandis.
Og dansegulvet blev hurtigt fyldt. Ikke mindst da forsanger Johnny Hansen og resten af bandet slog tonerne an til et af de helt store hits: “En lille ring af guld”.
Frivillighedsfesten var den tiende af slagsen. Festen blev indledt med velkomst ord fra initiativtageren og formanden for seniorudvalget, Søren Rasmussen (DF). /sebro.

 

Se også