Kommunen udbyder 29 nye byggegrunde i Vamdrup

En en reklame for salget af de 29 nye byggerunde forkynder, hvor udstykningen ligger ved Hvidkærgårdsvej i Bastrup

VAMDRUP:  Vamdrup, kommunens andenstørste by, bliver større. Kommunen fortsætter udstykningen af nye byggegrunde, men det sker lige uden for bygrænsen. I Bastrup. Her udbydes der nu 29 byggegrunde i en ny udstykning, som har fået navnet ”Bastrupsmindehave”.

Den nye udstykning ligger i forbindelse med et engareal, som græsses af kvæg og som grænser op til Kongeåen. Der er kun 10 minutter til motorvejen, ligesom der er gode bus- og togforbindelser. Endvidere er der er gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Der er rige muligheder for fritidsaktiviteter med en lokal svømmehal, biograf, bibliotek og idrætscenteret Arena Syd, hedder blandt andet i salgsmaterialet, som kommunen netop har sendt ud.
Vamdrup, er med sine cirka 5.000 indbyggere, den andenstørste by i Kolding Kommune.
De nye byggegrunde udgør 2. og sidste etape af et nyt boligområde nord for Hvidkærgårdsvej. Grundene er mellem 798 og 1354 kvadratmeter og udbydes med en fastsat mindstepris, varierende fra 375.000 kroner-. til 525.000 kroner inklusive moms og tilslutningsbidrag.

Informationsmøde den 13. oktober

Der i forbindelse med salget informationsmøde på udstykningen torsdag, den 13. oktober mellem kl. 15.30 og 16.30- Her vil medarbejdere fra kommunen nemlig stå klar til at svare på spørgsmål om byggemodning, salgsvilkår, byggemuligheder og lokalplanen m.m. Tilmelding til informationsmødet på mail til kobogsalg@kolding.dk senest den 11. oktober. Kommer der ingen tilmeldinger, bliver arrangementet aflyst.

En plan i streg  over,  hvordan den nye udstykning ved Vamdrup tager sig ud. (illustr. Kolding Kommune).

Budfrist 26. oktober

Ved bud på en af grundene skal der sendes et underskrevet købstilbud sammen med fortrydelsesblanket til mail kobogsalg@kolding.dk. Blanketterne skal kommunen i hænde senest den 26. oktober 2022, kl. 12.00.
Blanketterne kan også sendes med posten til Centralforvaltningen, Strategisk Vækst, Akseltorv 2A, 6000 Kolding, afleveres blanketterne personligt med forud kontakt på telefon 7979 1677 for at aftale et tidspunkt. Salgsmaterialet, inklusive tilbudsblanket, kan fås ved henvendelse til ejendomskonsulent Ditte Pagh Sørensen, tlf. 7979 1677 eller på e-mail: kobogsalg@kolding.dk. Grunde som eventuelt ikke bliver solgt ved udbuddet vil fortsat være til salg, lyder der fra kommunen./ sebro

Se også