Socialdemokraterne fik godt 1/4 af stemmerne i Vamdrup, Lunderskov og Christiansfeld

I Vamdrup stemte 28.7 i Christiansfeld 27 og i Lunderskov stemte 25,8 procent af vælgerne socialdemokratisk

Her ønskes den socialdemokratiske spidskandidat i Koldingkredsen , Christian Rabjerg Madsen, tillykke med det flotte resultat. (Privatfoto)

FÆLLES/VALGET: Socialdemokratiet blev ved valget i tirsdag den helt store stemmesluger i Kolding Kommune med spidskandidaten, Christian Rabjerg Madsen i toppen på listen med 5.288 stemmer på valgdagen. 

Og Kolding vestby er åbenbart noget, der ligner en socialdemokratisk højborg. Men anderledes ser det – måske ikke særlig overraskende ud – i Strandhuse og Rebæk.

Ved det netop afholdte folketingsvalg stemte 32 procent af borgerne i vestbyen i Kolding på Socialdemokratiet. Lige efter kom Vonsild med 30 procent. Derefter Seest med 29,3 og Vamdrup med 28,7.  I Kolding centrum syd stemte 28,5, og i nord byen 27,8 på Socialdemokratiet.

I den anden ende lå Strandhuse med kun 20,3 procent socialdemokratiske stemmer. Lige efter  centrum nord med 21,2 og Dalby/Tved med 22,9 procent S-stemmer.

I mellem feltet findes Christiansfeld 27 med procent S-stemmer, Bramdrupdam med 25,9, Lunderskov med 25,8. I Sdr. Bjert/Stenderup stemte 24,3, procent på S, og i sydbyen i Kolding stemte var der 24,3 procent S-stemmer. I Alminde/Viuf i den nordlige del af kommen stemte på 24 procent på Socialdemokratiet i tirsdags. /pej.

.

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.