Koordineret indsats betyder julehjælp til flere

Vamdrup Kirke – her i “juledragt” – er med i den koordinerende julehjælp.

FÆLLES: Koordineringen af julehjælpen i Kolding Kommune fortsætter igen i år, og i år uddeler fjorten organisationer, foreninger og kirker fra hele området samlet 497 pakker julehjælp. Det er 113 flere end en i fjor.

I flere år er organisationer, foreninger og kirker i Kolding Kommune gået sammen om at lave en samlet julehjælp, så det er lettere og mere overskueligt for folk at søge. Og det samme i år. Det sker fordi, det kan være svært at overskue alle ansøgningsskemaer, for borgere, som søger om julehjælp, ligesom det sikrer, at langt flere får hjælp, da man så kun modtager julehjælp fra en af de fjorten organisationer, lyder det folkene, som kordinerer opgaven.

Kolding Kommune har lavet ét fælles ansøgningsskema, som kun skal udfyldes én gang. Så er der automatisk sendt en ansøgning af sted til alle fortjen organisationer. Formålet med den kordinerende indsats er at sikre, at så mange familier som muligt får glæde af julehjælpen fra en af de stilsluttede organisationer, foreninger, kirker og virksomheder, og det er:

Røde Kors Kolding, Røde Kors Lunderskov, Røde Kors Vamdrup, Røde Kors Christiansfeld, Den Danske Frimurerorden – Kolding, Kolding Madhjælp, Kirke i Byen, Kirken i Sankt Nicolai Sogn, Vamdrup Kirke, Nr. Bjert Kirke, Vester Nebel Kirke, Almind & Viuf Kirker, Den Blå Rema 1000. / sebro

 

Se også