Søger børn og unge som prøve kræfter med cirkus

SJØLUND: I Sjølund søger de børn og unge, som har lyst til, at være med i Cirkus & Gøgler Workshop i vinterferien.

Det er Kultur for Børn, der står bag idéen, som foregår i samarbejde med SFO’en på Sjølund-Hejls Skole samt flere erfarne professionelle instruktører.

Det er planen, at der skal laves en cirkusforestilling sammen med nogle af landets dygtigste artister og instruktører.

Det fortælles fra Sjølund blandt instruktørerne er navne som Tonny Trifolikum, Katja Enoch, Irene Thierry, klovnen Alando, Ying Chen og June Alison.

Børn og unge, som tilmelder sig, skal have lyst til, at deltage i alle tre dage fra den 13.-15. februar.

Her får børnene mulighed for at træne i forskellige grupper med klovneri, gøgl, trylleri, Trapez, artisteri, ballet, stærke børn, akrobatik og spring. Der afsluttes med en Cirkusforestilling, hvor det er børnene, som optræder.

Der søges også frivillige, som vil hjælpe en dag eller mere. Nogle som vil bage en kage, hjælpe med kostumer, være hjælpetrænere eller sætte håret før cirkusforestillingen.

Det er gratis at deltage for alle børn med tilknytning Sjølund-Hejls skole. Alle andre børn er velkomne, men for dem koster det 150 kroner at deltage. Tilmelding skal ske til Hanna Andresen på 2925 5447.

Cirkus & Gøgler Workshop i Sjølund støttes økonomisk af Sparekassen Kronjylland, EWII, Koldinghus Ordenen og KVIK Puljen./ sebro

 

 

Se også