Bliv klogere på udviklingen af Kolding – og giv dit besyv med

Kolding HF&VUC

Hvad er Koldings historie, og hvordan udvikler vi byen attraktivt og bæredygtigt? De to spørgsmål er afsættet, når Kolding Kommune inviterer til debataften om Koldings udvikling de kommende år. Debataftenen finder sted onsdag den 8. marts kl. 19 i Kirkesalen på Koldinghus. Dørene åbner kl. 18.30.

På mødet giver stadsarkivar Lene Wul og udviklingsansvarlig Kamma Poulsen-Hansen fra Kolding Stadsarkiv et indblik i Kolding Bys historiske oprindelse og identitet.

Dernæst indtager byrådsmedlemmerne Jakob Ville, Jørn Chemnitz og Merete Due Paarup scenen for at tale om de politiske ambitioner for byen, set ud fra de tre politiske udvalg, de hver især repræsenterer – henholdsvis udvalgene Plan og Teknik, Natur, Miljø og Klima samt Bæredygtig Vækst.

Senere er der mulighed for at høre om Kommunens aktuelle arbejde med at udvikle byen og få en snak med politikerne i Kolding Byråd og fagfolk fra Kolding Kommune.

/eng

Se også