Donationer til gymnaster og spejdere i Stepping

Gymnastikpigerne Elisa, Lea og Lykke stillede gerne ved overrækkelsen af donationen op sammen med  repræsenter fra Sydbank Fonden til fotografering.  ( Privatfoto).

STEPPING: Gymnastikafdelingen under Samvirke i Stepping er betænkt af Sydbank Fonden med blomster og en pengegave på 32.565 kroner til indkøb af længe ønskede gymnastikredskaber.
Donationen blev modtaget med tak og en flot gymnastikopvisning med deltagelse af de lokale hold, sammen med taekwondo og samt et par gæstehold.

Og her glade spejdere med ledere fra Stepping, da de modtog donationen til blandt andet til et udekøkken fra Sydbank.  (Privatfoto).

Også spejderne i Stepping var på listen for Sydbank Fondens donationer i lokalområdet.  Her blev det til en gave på 10.000 kroner til indkøb af båludstyr og udekøkken ved spejderhytten, hvor der under et større projekt er bygget shelter og hytte.
I forbindelse med overrækkelsen fik repræsentanterne fra fonden en rundvisning og en hyggelig snak om spejderarbejdet, samtidig med at spejderne lavede stoftryk på deres nye bestikposer. /sebro

 

 

Se også