100.000 Euro til Andreas

Andreas Schou havde grund til at juble i Madrid.

Andreas Schou fra Tågerup blev nummer to ud af 40 på en svær springbane i Madrid – 0,03 sekunder fra en omspringning. Kun en rytter klarede turen uden fejl.

Andreas Schou fik dermed en flot debut i årets Global Champions Tour. Han er på holdet Istanbul Warriors, og det sikrer ham starter ved de prestigefyldte stævner.

Andreas red på Darc de Lux, og parret var fejlfri på forhindringerne. Men han var 0,03 sekunder over den fejlfrie tid, så han fik en ærgerlig tidsfejl. Man får en fejl pr. påbegyndt sekund.

Kun australske Edwina Tops-Alexander klarede banen uden nedrivninger inden for de tilladte 78 sekunder. Dermed blev hun vinder. På tredjepladsen kom hollandske Jur Vrieling – 0,79 sekunder langsommere end Andreas.

Andenpladsen indbringer en præmiesum på 100.000 euro og 37 point på den samlede resultatliste, hvor Andreas rykker direkte ind på 28. pladsen.

Der er i alt 16 Golden Champions Tour-stævner. Stævnet i Madrid var det fjerde. Andreas Schou er med igen i Cannes fra 8. til 10. juni.