Lions fylder 25 år

Og det fejres med en reception i Aktivitetshuset i Lunderskov

Verner Koldsø – sekretær i Lions Lunderskov Vamdrup

LUNDERSKOV/VAMDRUP: Lions i Lunderskov og Vamdrup fylder i år 25 år. Og det bliver fejret med en reception i Aktivitetshuset på Storegade 3 i Lunderskov lørdag den 3 juni fra kokken 13-15.

Klubbens sekretær, Verner Koldsø, Lunderskov, fortæller til avisen, at i forbindelse med receptionen vil der også blive uddelt donationer til humanitære organisationer.
Og i en pressemeddelelse med klubbens nuværende præsident, Arne Sinkbæk Pedersen, fra Lejrskov som afsender oplyses endvidere, at til stede ved receptionen vil der også være medlemmer af Lions at træffe, som vil kunne fortælle om klubbens historie om de aktiviteter som klubben er og har været involveret i, samt om hvilke humanitære tiltag, der er der støttes.
Arne Sinkbæk Pedersen glæder sig på vegne af klubben til, at byde interesserede, medlemmer og vennerne af klubben velkommen til receptionen, lørdag den 3. juni, hvor der også vil være lidt godt til ganen.

– Klubben her blev chartret 6. juni 1998 på initiativ fra daværende dyrlæge i byen Erik Stub. I 2012 blev vi enige om at udvide ”jagtmarkedet” til også at omfatte Vamdrup. Og så kom klubben til at hedde Lions Club Lunderskov Vamdrup, senere er ordet club dog, slettet fortæller klubbens sekretær, Verner Koldsø, som sammen seks andre nuværende medlemmer har været med i alle 25 år.
Lions Vamdrup Lunderskov støtter gennem aktiv indsats humanitær formål med midler:
– I alt har vi gennem årene indsamlet og doneret for cirka 250.000 kroner, og det er sket blandt gennem salg af tulipanbuketter, julelotterier, bankospil, kunstbazar og isfulgleløb, blot for nævne af vore aktiviteter, fortæller Verner Koldsø fra den jubilerende klub ./seb.

 

 

Se også