Samarbejde har skaffet midlerne  til nyt aktivitetsområde i Sjølund

Området ventes allerede klar til september

SJØLUND/PRESSEMEDDELELSE:  Ved en fælles indsats er det nu lykkes, at skaffe penge nok til det planlagte aktivitets- og opholdsområde ved Sjølund-Hejls Skole..

Samarbejde er foregået mellem KSU Sjølund Lokalråd, foreningslivet og Sjølund-Hejls Skole. Midlerne, 1.052.000 kr. er primært rejst gennem støtte fra fonde.

Området, der nu skal forvandles til et naturligt samlingspunkt, ligger centralt placeret tæt ved skolen, Vejstrup Kirke, Vejstrup Forsamlingshus, Sjølund Multiarena.

Det nye aktivitets- og opholdsområde kommer bl.a. til at rumme en legeborg, svævebane, to forskellige karruseller, jumpere, siddeområder samt et fitnessområde, og det hele forventes at stå færdigt allerede til september.

-Der har hele vejen gennem projektet været et fantastisk samarbejde mellem skolen, de lokale foreninger og lokale beboere, og jeg er stolt og imponeret over, at det nu ved fælles hjælp er lykkes os at samle så mange penge. Det er lidt som humlebien, der ikke ved, at den ikke kan flyve. Det nye område er designet med fokus på at fremme børnenes motoriske færdigheder, leg og sociale interaktion, og vi er begejstrede for, at det vil bidrage til et endnu mere dynamisk og varieret læringsmiljø på Sjølund-Hejls Skole. Jeg er overbevist om, at det nye område bliver et stort løft for skolens elever, lokalområdets beboere samt det lokale foreningsliv, fortæller skoleleder Anders Henriksen i en pressemeddelelse.

Finansieringen af området sker ved støtte fra Kolding Kommunes landsbypulje, DIF og DGI’s foreningspulje, Chris MacDonald – more play-pulje, Kolding Kommunes udelivspulje, Sjølund-Hejls Skole, Sjølund Idrætsforening, Hans og Ingrid Jensens fond, Hviids Fond, Ewii, Spar Nord Kolding, Nordea og ved et cykelsponsorløb der blev afholdt i forbindelse med Tour de France 2022, siger formand for KSU Sjølund lokalråd, Gustav Hansen./ seb

 

Se også