Aktivitetshuset på Storegade i Lunderskov klar til sæsonen

Huset vægter fællesskabet i en munter atmosfære

Svend Damgaard – ny mand ved roret i Aktivitetshuset i Lunderskov.

LUNDERSKOV:  Aktivitetshuset på adressen Storegade 3 i Lunderskov er nu klar til at tage fat på efterårs- og vinteraktiviteterne – og det betyder, at der kommer til at foregå mange gode ting og indslag for byens ældre medborgere i huset.
Der tages fat på sæsonen med en ny mand ved roret. Det er Svend Damgaard – velkendt i byen. Han har taget over efter Ejnar Hansen, som efter mange år på posten måtte stoppe på grund af sygdom.

Rie Jensen, som er næstformand i Brugerrådet, fortæller til Fællesavisen, at rådet nu tæller otte personer, som alle helt på frivillig basis gør en indsats for at få huset til at fungere og for at finde frem til et program med gode og spændende oplevelser til medlemmerne.

Burgerrådet ser pt. således ud: Svend Damgaard (formand), Rie Jensen (næstformand), Magda Philipsen (kasserer) og Vener Koldsø (sekretær).
Endvidere er Mona Eriksen, Gerda Hansen, Aase Jensen og Carsten Bjørn også medlemmer af brugerrådet.
Rie Jensen fortæller, at Aktivitetshuset på Storegade er åbent for alle pensionister og efterlønnere. De fleste af husets gæster kommer fra Lunderskov og nærmeste omegn, men aktiviteterne i huset er så indbydende, at de også tiltrækker en del medlemmer fra blandt andet Vamdrup området.

Rie Jensen fortæller videre, at af faste aktiviteter der bydes på  i huset kan nævnes: Knipling, stolegymnastik, sang. kortspil og patchwork, quilling, og billard, så er der noget for næsten en smag og lyst.

  • Og så er husets søndagsmiddage også populære, hvor står menuen på rigtigt hjemmelavet mad. Endvidere byder huset også på en traditionel årlig julefrokost med stor tilslutning. Og der også både foredrag, litteratur, og spændende udflugter på programmet.
    I programmet hedder det, at hovedmålet med den frivillige indsats med de mange aktiviteter i huset er at vægte fællesskabet i en munter atmosfære. /seb.
Fra en af de populære søndagsmiddage i Aktivitetshuset (Arkivfoto)
Se også