Rejsegilde torsdag for nye boliger ved Dollerup Sø

Boligselskabet Kolding opfører 36 almene boliger ved Dollerup Sø i Lunderskov. Illustrationen fra udbudsprojektet.

De seneste måneder er det stødt gået frem med byggeriet af 36 nye almene boliger ved Dollerup Sø i Lunderskov. Den 22. august klokken 12 holdes der rejsegilde.

– Rejsegildet er en milepæl i byggeprojektet, og vi ser frem til at markere dagen, siger formand for Boligselskabet Kolding, Bjarne Olesen, om de 36 almene boliger, der er under opførelse ved Dollerup Sø.
Det ventes, at de første beboere kan flytte ind på Flintevænget til juni næste år. Alle boliger bliver i ét plan og får egen have og eget skur. Der kommer til at være fire boligtyper på mellem 82 og 107 kvm fordelt på to, tre og fire rum. Boligerne bliver opvarmet med fjernvarme.

Boligselskabet Kolding er bygherre på projektet, og arkitektfirmaet Vallentin og Haugland A/S har tegnet de 36 rækkehuse. Totalentreprenørteamet ledes af Egil Rasmussen A/S, mens bygherrerådgivning er Viggo Madsen A/S.

Afvanding af 80.000 m2

Kolding Kommune har netop givet Blue Kolding tilladelse til at sænke grundvandet i området, så et mindre vådområde kan afvandes tæt på bebyggelsen. Grundvandssænkningen er planlagt til at starte i september 2024 og forventes at vare ca. 8-10 uger. Der skal afvandes ca. 80.000 m3.

Se også