KORT RUNDT OM 

Opdt. 01. 11. 21

Skoleleder går på pension
FYNSLUND: Skoleleder på Fynslundskolen ved Jordrup, Max Agger 63 år, har valgt at gå pension fra årsskiftet. Det sker efter 23 år på posten. Stillingen som hans efterfølger er opslået ledig med tiltrædelse far 1. januar 2022.
Fynslundskolen underviser i dag cirka 110 børn fra 0. til 6. klasse. Dertil kommer børnene i en børnehave og vuggestue, som er lagt ind under skolen. /bro
—————————————————————-

Fjelstrup ønsker flere byggegrunde
FJELSTRUP: Borgerne i Fjelstrup ønsker bedre muligheder for bosætning af nye borgere i landsbyen. Det var et af flere ønsker, som kandidaterne til byrådet i Haderslev fik med sig hjem fra et velbesøgt vælgermøde i Fjelstrup Hallen.
Formanden for lokalrådet, som var arrangør af vælgermødet, Svend Christensen, fortæller, at vælgerne benyttede lejligheden til at efterlyste større muligheder bosætninger i landsbyerne i en samlet udviklingsplan for Haderslev Kommune.
Kandidaterne lovede, at i 2022 vil der blive rådet bod på manglen ved at der udarbejdes et tillæg til den bestående helhedsplan, som skal sikre netop bedre muligheder for at kunne tilbyde tilflyttere nye byggegrunde i kommunens landsbyer.  Der i blandt også i Fjelstrup.
_____________________________________________

Lægger to foreninger sammen
HEJLS MINDE: Hejlsminde er blandt andet kendt for sine mange foreninger. Men nu tyder det på, at der snart bliver én færre.
I hvert fald har bestyrelserne for to af byens foreninger besluttet at lægge sig sammen til en forening. Det er Hejlsminde Selskabelige Forening og Hejlsminde Borgerforening. I denne forbindelse indkalder begge foreninger til fælles generalforsamling på valgaftenen, tirsdag den 16. november, med ekstra punkter på dagsordenerne, som hedder opløsning af foreningerne – med henblik på sammenlægning.
Forslag, som ud over sammenlægningen, der skal behandles på mødet skal indsendes otte dage før til de to foreningers formænd, og det er for Hejlsminde Borgerforening Peter Kjær Jepsen og for Hejlsminde Selskabelige forening Svend H. Terp.
Generalforsamlingen holdes i Hejlsminde Forsamlingshus på Havnevej./bro
———————————————————

Ny butikschef hos ABC Lavpris
VAMDRUP: ABC Lavpris har netop meldt ud, at der er tiltrådt en ny butikschef i forretningen i Vamdrup. Det er Christoffer Sørensen, der er kommet til forretningen fra en stilling som souschef i ABC Lavpris i Herning.
Den nye butikschef har afløst Thomas Beyer, som har beklædt stillingen de seneste fem år. Han tiltræder som chef i koncernens kommende forretning i Fredericia.
ABC Lavpris er en privatejet supermarkedskæde med i alt nu 14 butikker i Danmark. Kæden startede i 1981, da to fætre gik sammen om at åbne et mindre minimarked i den vestjyske by Videbæk./bro

Se også