Kommunen vil tættere på

Søren Rasmussen (DF)

 

KOMMUNEN:  “Tættere på” er et projekt Kolding Kommune har haft i gang siden 2020.  Seniorudvalget har netop fået status på projektet.
Det handler kort fortalt om at komme tættere på i et samarbejde mellem dem der visiterer til hjemmehjælp, dem der udfører og dem der modtager hjælpen:
 ”Vores udgangspunkt skal altid være de konkrete behov den enkelte hjemmehjælpsmodtager har. I projekt ’Tættere På’ er ambitionen, at vores sagsbehandlere og hjemmehjælpere skal være tæt på borgeren og have en god forståelse af den enkelte borgers situation og aktuelle behov. Vi skal sætte paragraffer og systemer i baggrunden og i stedet tage endnu mere udgangspunkt i hvilken type hjælp der giver mening for borgeren. I Seniorudvalget følger vi derfor spændt den videre udvikling i projekt ’Tættere På’, siger formanden for kommunens seniorudvalg, Sørens Rasmussen (DF).
 Projekt ”Tættere På’ i Kolding er finansieret af puljemidler, der udløber i juli 2022. Seniorforvaltningen har på baggrund af de gode erfaringer med nuværende projekt, dog allerede ansøgt om yderligere puljemidler til at fortsætte arbejdet med at komme ’Tættere På’ borgerne, herunder også at oprette selvstyrende teams i hjemmehjælpen. /bro

——

 

 

Se også