Rekordbesøg af gavmilde købere

Svend Erik Brodersen
LUNDESKOV: Loppemarkedet på Rolykkevej lørdag var det første efter corona-nedlukningerne, og der var rekordbesøg af købelystne og gavmilde gæster:
– Da vi åbnede porten til hallerne til gården kl. 9, strømmede det ind. Og de købte flittigt. Og når de hørte, at overskuddet fra dagens salg ville gå til Røde Kors, og dermed videre til Ukraine, udviste de stor gavmildhed. Fx ville mange slet ikke have penge tilbage, fortæller en yderst glad og tilfreds formand for Y’s Men’s-arrangørernes informationsudvalg, Hans Jørgen Knudsen.
– Især var der meget stor interesse for at købe bøger. Folk køber normalt tre til fire af slagsen, men i lørdags var der mange, der løb af sted med op til ti eller flere bøger under armene. Nu kunne de også købe en bog for en tier og få to i rabat, fortæller Hans Jørgen Knudsen.
Da regnskabet søndag blev gjort op fra dagens salg, viste der sig et flot overskud på 31.500 kroner, som er nu overrakt til formanden for Dansk Røde Kors’ lokaldeling i Lunderskov, Erik Demant, med henblik på videregivelse ubeskåret gennem Røde Kors til den nødlidende befolkning i Ukraine.
– Vi er glade for, at vi kan støtte på denne måde. Godt nok er beløbet i mange sammenhænge ikke så stort, men mange små bække gør jo en stor å, som det hedder, siger Hans Jørgen Knudsen.
Næste gang portene slås op til loppemarked på Loppegården er lørdag den 2. april klokken 9 til 11.
Se også