Opera og sangfest

SKAMLING: I juli 1919 var flere tusinde danskere samlet på Skamlingsbanken til en stor Sangerfest. Det blev en dag, som kom til at stå som en del af optakten til Genforeningen i 1920, hvor Sønderjylland atter blev dansk. Den 14. august 2021 markerer Kolding Kommune og Sangens Hus 100-året for Genforeningen med netop dét: En stor sangerfest på Skamlingsbanken.

Nu kan du for første gang tage med til koncert på den nyetablerede Folkemødeplads på Skamlingsbanken. Her kan man opleve alt det bedste fra korsangens og operaens verden, når der holdes henholdsvis Sangerfest og Opera på Skamlingsbanken. Det sker henholdsvis den 14. og 15. august. Det er nu muligt at bestille billetter på www.godset.net til de to arrangementer, hvor der på grund af COVID-19 vil være begrænsninger på antallet af publikummer. /hen

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.