Så synges der igen i Lunderskov

Lunderskov Sangforening indbyder til fire sangaftener her i foråret 2022.

LUNDERSKOV: Så er der sang igen i Lunderskov. Byens sangforening indbyder igen til fællessang.

Datoerne for sangene er onsdagene den 9. februar, 2. og 16. marts og den 6. april, og hver gang kl. 19 – 21, og stedet er aktivitetshuset på Storegade 3 i Lunderskov.
– Du skal selv medbringe kaffen eller te’en, til at nyde i den indlagte pause. Sangbøger findes i lokalet, og det er helt gratis at være med i fællesskabet, fortæller formanden for Lunderskov Sangforening, Svend Damgaard.
Han fortæller, at det har været meget problematisk at arrangere aktiviteter i Corona-tiden, og han mener, at restriktionerne har gjort mange så forvirrede, at de har valgt helt at afholde sig fra at deltage i større forsamlinger:
– Her i Lunderskov Sangforening håber vi på, at mange igen vil få lyst til at mødes til fællessang i Aktivitetshuset efter den 1. februar, hvor restriktionerne er ophævet:
– Ingen skal være i tvivl om, at det skaber glæde at synge sammen med andre. Man slapper rigtigt af fra eventuelle sorger og bekymringer, når der måske lyttes til sidemanden, og man hylder princippet om, at ”hver fugl synger med sit næb”, siger Svend Damgaard.
Og så gør han opmærksom på, at sang er godt for helbredet, både fysisk og psykisk og opfordrer til at tage venner og bekendte med til fællessangen.
Ved klaveret sidder helt som sædvanligt pianisten, Jørgen Juhl fra Kolding, og for afviklingen af programmet står Svend Damgaard.
/b

Se også