Skamlingsbanken har fået ny hjemmeside

Hjemmesiden indeholder bl.a. historiske billeder. Her ses den træpavillon, som blev bygget til afløsning af teltene. Efter mange ombyginger og tilbygninger nåede man frem til den nuværende restauration.

SJØLUND: Skamlingsbankeselskabet er nu officielt gået i luften med en ny hjemmeside. Den kan findes på www.skamlingsbankeselskabet.dk.

Den nye hjemmeside har fokus på Skamlingsbankeselskabets virke og historie – og dermed først og fremmest på fortællinger omkring det historiske sted, Højskamling.

Bestyrelsen har bestræbt sig på at skabe en hjemmeside, der både giver viden om selskabets lange historie, er visuelt indbydende og fortæller om nogle af de aktiviteter, der foregår i nutiden på Skamlingsbanken. Det gælder både Skamlingsbankeselskabets egne aktiviteter og andre, der er arrangeret af Museum Kolding eller andre aktører.

Blandt andre Eva Kristensen, Kolding Fotoklub, Ludvig Dittmann og Gert Blume har ydet generøse bidrag til hjemmesiden i form af skønne fotos.

Skulle nogen ligge inde med idéer, eller har man kommentarer til siden, kan de sendes det til Lene Wul, Kolding Stadsarkiv på: lewp@kolding.dk.

/bro

Se også