Efterskole inviterer til en ny omgang ”spis, sang og snak”

Lunderskov Efterskole gentager succes med spis, sang og snak.

LUNDERSKOV: Lunderskov Efterskole på Skolevej åbner igen dørene for lokalbefolkningen. Skolen har igen inviteret til at spise, synge og snakke. Det sker som en slags opfølgning efter en tidligere succes.

Invitationen gælder pensionister, familier med børn, efterskoleelever og andet godt folk fra hele byen og egnen.  Denne gang finder arrangementet sted den onsdag den i12. oktober fra kl. 17.30.

Fokus er at samles om glæden ved fællessang og fællesspisning. Det er gratis at deltage.
Da efterskolen lavede arrangementet for første gang, var på befrielsesdagen tilbage i foråret. Da deltog der over 80 mennesker, hvor langt størstedelen kom fra Lunderskov og omegn:

– Det var virkeligt fantastisk, at der er kom så mange mennesker. Vi oplevede det som en virkelig hyggelig aften, og det er også mit indtryk, at rigtig mange fra lokalområdet var glade for at komme og deltage i arrangementet, så nu prøver vi igen, siger Morten Kienitz fra Lunderskov Efterskole.

Den danske Sangskat

Den 12. oktober er temaet ‘den danske sangskat:

– Vi vil rigtig gerne lave en hyggelig aften. Vi ønsker at sprede glæden og værdien ved fællessang, som betyder meget her på vores efterskole. Vi giver maden og gæsterne synger. Så enkelt er det, siger Morten Kienitz.

Arrangementet kræver tilmelding, og det kan ske på efterskolens hjemmeside, hvor der også kan læse mere om arrangementet. Men skolen kan også kontaktes direkte for tilmelding, lyder det en pressemeddelelse fra skolen.

Se også