Julen kom også til Lunderskov


LUNDERSKOV: Søndag eftermiddag kom julen også til Lunderskov. Markeringen skete på Torvet på Nørregade. Det fortælles fra vor udsendte, at helt som sædvanligt var der i anledningen mødt en del mennesker op.

Ifølge programmet kunne de  høre halbestyrer for Lunderskov Hallen og byrådsmedlem for Venstre, Jan Schjerling, holde juletalen.
Der blev sunget julesalmer og uddelt godter. Der var tombola for børnene. Og så blev lysene i byens juletræ tændt.
Lions sørgede – ligeledes ifølge programmet – for salget af æbleskiver og gløgg med overskud til velgørende formål.
P-pladserne på Tovet på Nørregade var i anledningen afspærret fra klokken 13. Selve arrangementet varede fra klokken 15.30 til klokken cirka 17. Det var arrangeret af borgergruppen ”Bevar Julen i Lunderskov”. / sebro.

Se også