Bliv klogere på, hvad bæredygtig omstilling er

Kolding Kommune inviterer til inspirationsaften med mand kendt fra TV på podiet

Mikkel Beha Erichsen her på Svartisen i Norge. (PR-foto)

KOMMUNEN: Du kan blive klogere på den meget omtalte bæredygtige omstilling, hvis du tager imod en invitation fra Kolding Kommune til en bæredygtig inspirationsaften med overskriften ”Sammen om bæredygtighed i Kolding” den 25. januar på Kolding Bibliotek kl. 19-21.

Inspirationsaftenen har Mikkel Beha Erichsen på programmet, der blandt andet er kendt fra TV2-programmet ’Kurs mod fjerne kyster’. Senest har han dog sejlet i de nordiske farvande, hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed.

Derudover byder programmet på en aktuel status på arbejdet med bæredygtighed i Kolding og en paneldebat om den bæredygtige omstilling. I panelet sidder skolechef på Hansenberg Dan Zielke, klima-ildsjælen Sanne Dewas og John Christensen fra virksomheden GreenTec.

Borgmester Knud Erik Langhoff håber, at mange vil benytte lejligheden til at få et indblik i, hvad bæredygtighed er, og hvorfor det er så vigtigt for os, at gøre noget. Han siger:

– Bæredygtighed er svaret på mange af de udfordringer vi aktuelt står midt i, fx energikrisen og klimakrisen og løsningerne er noget, vi skal være fælles om. Derfor er det oplagt, at vi nu inviterer ind til et arrangement, hvor vi sammen kan blive lidt klogere på de mange bæredygtige tiltag i Kolding.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Læs mere om programmet og tilmeld dig her: kolding.dk/inspiration. OBS.: Der er kun et begrænset antal billetter, som fordeles efter først-til-mølle princippet./ sebro

Se også