Borgergruppe satser på ny nærbutik i landsbyen

Der inviteres nu til borgermøde i Fynslundhallen  

FYNSLUND/ JORDRUP: I Jordrup/Fynslund vil borgerne åbenbart ikke sådan bare uden videre finde sig i, at Coop lukker deres nærbutik for næsen af dem. Nu sættes af alle sejl til for at finde en erstatning for den snart lukkede butik
Som tidligere omtalt, så meddelte Coop for nylig pludselig, at det koncernen ikke mere fandt grundlag for at drive DagligBrugsen i Jordrup, og at en lukning vil finde sted ved udgangen af februar måned.
Det har fået en gruppe af borgere i landsbyen op på mærkerne. Nu inviteres der til Borgermøde i Fynslundhallen torsdag den 26. januar i et forsøg på at finde en erstatning.
Det er en arbejdsgruppe, som står bag invitationen til borgermødet. Tommy Lauritzen fra arbejdsgruppen fortæller, at man satser på at få en ny dagligvarebutik etableret, som vil sikre landsbyens og omegnens beboere indkøb af dagligvarer, apotek og pakkeshop.
Invitationen gælder for alle, men er primært rettet til borgere i Jordrup, Fynslund. Lejrskov, Egholt, Ferup, Knudsbøl, og Højrup og Vrå.
Der satses på konceptet ”Min Købmand”, som især er målrette til eksistens i samfund på omkring 600 indbyggere.
Ved borgermødet i Fynslundhallen vil Dagrofa være til stede, som netop har specialiseret sig til med råd og vejledning i forbindelse med konceptet ”Min Købmand”. / sebro

Se også